Föreläsningar

Välkommen att boka mig som föreläsare till konferens, event eller inspirationsdagar. Jag finns även som talare hos Sveriges Talare. 

http://sverigestalare.se

Du hittar mer information och kan boka mig där men det går lika bra att kontakta mig direkt!

Du var väldigt behaglig att lyssna till och det var lätt att ta till sig det du förmedlade. Man blev verkligen fängslad. Det var många tänkvärda och betydelsefulla tankar. Detta kommer jag att bära med mig i framtiden. Tack än en gång!

EWA JONSSON

Föreläsningar

Kommunikation och Motivation

Hur kommunicerar vi effektivt? Hur skapar vi förändringsvilja genom vår kommunikation? Hur når vi andras motivation och får dem att agera?

I denna föreläsning utgår jag från neuroscience och du får du ta del av hur du genom din kommunikation – ord, röst och kroppsspråk möter andra och skapar förtroende, motivation och en vilja att lyssna på dig och att agera på ditt budskap.

Föreläsningen passar alla som vill stärka sin kommunikativa förmåga för att bygga relation och skapa motivation hos andra.

TÄNK vilka möjligheter!

Hur utmanar och förändrar vi begränsande föreställningar? 

Hur hanterar vi rädslor och skapar mentala strategier för att bemästra dem? Hur formar vi ett dynamiskt tankesätt med fokus på lärande och utveckling?

En föreläsning om hur du skapar insikt om föreställningar som hindrar dig och tar dig förbi dem, hur du framgångsrikt möter härskartekniker och utvecklar ett tankesätt som lyfter både dig själv och andra!

Föreläsningen passar både privatpersoner och företag.

Motion creates emotion

Hur påverkas vår hjärna av rörelse? Hur kan träning bidra till att vi mår bättre och stärker oss själva och hur skapar och bibehåller vi motivationen kring träning och rörelse långsiktigt? 

Föreläsning för individer och team som vill skapa en hälsosam och hållbar vardag med ökad kunskap kring hur vi presterar och mår som bäst utifrån hur vi använder kroppen och hjärnan som ett team.

Kvinna och ledare

Hur ser vi på kvinnor som ledare och hur påverkas synen på kvinnor i ledande positioner av arv och normer? Vilka hinder behöver ta oss över och vilka begränsande föreställningar behöver vi utmana för att få lika många kvinnor som män i ledande positioner?

En föreläsning om att bryta dåtidens normer för att skapa förutsättningar och möjligheter för framtidens ledarskap, där jag varvar egna erfarenheter som kvinnlig ledare inom både privat och offentlig sektor med aktuella studier.

Föreläsningen passar företag och privatpersoner.

Kontakta mig:

Besöksadress: Gjuterigatan 9, 553 18 Jönköping
+46 (0)70-660 49 39
info@mpirecoaching.se

Stäng meny