Om Mpire Coaching

Mpire - empower and inspire

Mpire är en kombination av orden empower och inspire.

Mpire beskriver vad jag vill – stärka, lyfta och inspirera dig att nå din fulla potential så att du kan stärka, lyfta och inspirera andra att nå sin!

Att hjälpa människor utvecklas är en passion som växt fram genom en stor nyfikenhet på människor och tro på våra förmågor som grundar sig i min egen story. Jag har överlevt två stora trafikolyckor, en som barn och en som vuxen, vilket gett mig perspektiv som genomsyrar allt jag gör. Det har gett mig en styrka att testa och utveckla min egen kapacitet och en vilja och ett driv att få dig att utveckla din.

Mpire Coaching föddes ur en längtan om att göra skillnad på riktigt. Om att jobba för en värld där fler människor lyfter och stärker varandra i vardagen. Där vårt fokus ligger på våra styrkor och möjligheter. Där vi jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål och känner mening i det vi gör. När tilliten, motivationen och glädjen finns kommer också resultaten!

 

 
 
 möjlighet atttt

Mitt varför

Att stärka, lyfta och inspirera dig att nå din fulla potential så att du kan stärka, lyfta och inspirera andra att nå sin!

Mina styrkor är min självtillit, närvaro, lyhördhet och positiva energi. De ger mig en fin förmåga att möta dig där du är vilket jag kombinerar med utbildning och verktyg i kommunikation, praktisk beteendepsykologi och ledarskap. Min erfarenhet i olika ledarroller ger mig en värdefull grund i arbetet med att utveckla ledare och även min erfarenhet och lärdomar av arbete i både privat och offentlig sektor. Som Professionell Coach och NLP-utbildad på Gothia Akademi i Göteborg har jag en kvalitetssäkring via International Coach Federation.

Jag coachar ledare, medarbetare och privatpersoner. Jag finns i Jönköping och träffar dig på din arbetsplats eller hos mig, på telefon eller online. Jag möter dig där du vill mötas och coachar på både svenska och engelska.

Vill du gå från nuläge till önskat läge?

Kontakta mig:

Besöksadress: Gjuterigatan 9, 553 18 Jönköping

+46 (0)70-660 49 39

info@mpirecoaching.se

Stäng meny